Arama
Arama Sonuçları
Bu özlem hiç bitmeyecek!
Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım 1938 yılında saat 09.05'te Dolmabahçe Sarayı'nda hayata gözlerini yumdu. 10 Kasım'da Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anılacak. Kastamonu'da da tüm Türkiye'de olduğu gibi saat 9'u 5 geçe anma programı gerçekleştirilecek. Sirenlerin çalmasıyla birlikte tüm Türkiye'de hayat bir dakikalığına saygı için duracak...
Kastamonu'nun 'Atatürk'ü gören' gözleri...
Atatürk'ün 1925 yılında Kastamonu'ya gelişinde Atatürk'ü gören 105 yaşındaki Huriye Kastamonulu o günleri anlattı. Atatürk'ün gözlerini gördüğünde öğretmenine 'Bak Atatürk'ün de gözleri benimkilere benziyor' diyen Kastamonulu, Atatürk hakkında konuşurken, gözleri hem yaşla doldu hem de parladı.
Bahçeşehir, ikinci döneme hazır
Bahçeşehir Koleji Kastamonu Kuzeykent Kampüsü’nde 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi öncesi basın toplantısı gerçekleştirildi.
Bahçeşehir öğrencileri 10 Kasım’da Ata’yı andı
Bahçeşehir Koleji İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yılı nedeniyle anma programı düzenledi.
Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 74 Sözleşmeli Personel alacak
Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı 74 Sözleşmeli Personel alacak
Klip, büyük beğeni topladı
Klip, büyük beğeni topladı
Milleti, bir kez daha Ata’sını andı
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 84’üncü vefat yıldönümü dolayısıyla yurt genelinde anma etkinlikleri düzenlendi. Ulu Önder Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri gerçekleştirildi. Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84’üncü yılında Cumhuriyet Meydanı’nda anma programı düzenlendi. Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtına önce valilik ve belediye ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının çelenkleri sunuldu.
Matemle değil, özlemle!..
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 84. vefat yıldönümü nedeniyle yurt genelinde anma etkinlikleri düzenlenecek. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri gerçekleştirilecek. Ulu Önder’in ebediyete irtihalinin 84’üncü yılında Kastamonu’da yapılacak olan anma programı bugün saat 08.55’te başlayacak. 10 Kasım 1938 günü saat 09.05'te yaşamını yitiren Atatürk anısına, Cumhuriyet Meydanı’nda anma programı düzenlenecek.
TİGEM Dalaman Tarım İşletmesi'nden narenciye satış ihalesi
TİGEM Dalaman Tarım İşletmesi'nden narenciye satış ihalesi
Ankara'da konut alanları satışa çıkarıldı
Ankara'da konut alanları satışa çıkarıldı